CHIQ

Neem een snufje Chutney, Old is Gold, Bollywood, Zuid-Amerikaans en Top 40. Mix alle ingrediënten in een feestje. Even shaken, garneren met een gezellig sfeertje en uw avond is geslaagd met CHIQ

CHIQ heeft de afgelopen jaren een flinke naam opgebouwd als muzikale feestmotor op diverse grote, maar ook kleine plein- en tentfeesten, verjaardagen, bruiloften en de hieraan gerelateerde feestdagen (bhatwaan/receptie etc.).

Ook bedrijfsfeesten, clubs en diverse andere gelegenheden behoren tot de agenda van deze swingende band. Wat uw evenement ook is, CHIQ maakt er een onvergetelijke avond van.

Aan de linkerkant van de pagina vindt u een aantal iconen die verwijzen naar onze Social Media pagina’s. Bekijk bijvoorbeeld onze Facebook-pagina en YouTube-kanaal om een sfeerimpressie te krijgen van onze optredens en te genieten van onze reeds uitgebrachte tracks.

Bent u nieuwsgierig geworden en heeft u interesse in onze diensten? Vul dan het contactformulier in en maak kennis met onze verschillende en interessante pakketten. Wilt u liever telefonisch contact? Bel dan met ons management. De telefoonnummers vind u tevens op onze contact-pagina. Wij zullen dan zo veel mogelijk trachten de juiste invulling te geven aan uw wensen.

Namens de hele crew van CHIQ, welkom op onze website en zoals wij zeggen: Let’s CHIQ up your party!

CHIQ Team

Mabouw

Vocals

Maureen

Vocals

Glen

Bass player
Vikash Ramesar

Vikash Ramesar

Band Leader
Ronny Jogi

Ronny Jogi

Sound Engineer